Especialitats

Blanquejament el millor somriure!

Fem servir materials i compostos de primera qualitat i els nostres professionals tindran cura de tu i del tractament amb la cura, experiència i professionalitat que mereixes.
Problemes com la sensibilitat dental (al fred o la calor) o gingival només poden ser evitats o minimitzats realitzant el procés amb la màxima cura i comptant amb fèrules d'alta qualitat específiques per al pacients realitzades per laboratoris protèsics experimentats.
El blanquejament dental ha de ser sempre un tractament que et proporcioni el somriure amb el que somies, sense perjudicar en res la teva salut dental, segons la nostra premissa.

Ortodòncia

La ortodòncia és un tractament amb un clar objectiu: proporcionar una boca sana i estètica amb l'ús d'aparells dentals (bràckets) correctors adecuats per aconseguir remediar problemes d'una incorrecta posició de les dents i alteracions de la simetria facial, millorant el funcionament de la boca, evitant problemes de càries dentals, afectació periodontal, alteracions de la parla, de la respiració o masticació, podent arribar a contribuir a solucionar problemes tan comuns com el mal alè.
La duració del tractament d'ortodòncia variarà segons la gravetat del cas, però només en molt pocs casos duren més de dos anys en adults. En els nens la duració és molt més varidada perque també depenem molt del creixement de cadascú.

Pròtesi

La falta de peces dentals o problemes a la dentadura que poden requerir de la substitució de les mateixes poden ser resolts eficaçment gràcies a les pròtesi dental . A partir de resultats estèticament perfectes i amb les mateixes funcions que les peces ens permeten fer que el teu somriure recuperi la seva salut i bellesa.

Empastaments

Volem, per sobre de tot, restaurar la funció i la estètica dental que es pot haver perdut. Per aconseguir-ho, ens hem dotat de la tecnologia més avançada en aparotologia dental i fem servir els darrers materials que es troben al mercat en empastaments dentals.

Informeu-vos sense compromís!

Serveis

Odontologia General

Implantologia

Cirugia maxilofacial

Periodoncia

Higienes

Odontopediatria